PRAVO MJESTO ZA PRAVI ODMOR

Apartmani Ivana se nalaze u Baškoj Vodi na izvrsnoj lokaciji, samo 500 m od mora, šljunčane plaže i središta mjesta. Omogućuju smještaj za 2-3 osobe sa jednom spavaćom sobom ili za za 4-5 osoba sa dvije spavaće sobe. Svaki apartman ima dnevni boravak s opremljenom kuhinjom, kupaonicu sa sušilom za kosu i balkon s pogledom na Bašku Vodu, more i planinu Biokovo. Apartmani su klimatizirani, posjeduju sef, satelitsku televiziju, telefon.

Dvosobni apartmani imaju 2 kupaonice i 2 balkona. Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Nudimo jednom tjedno čišćenje i promjenu posteljine, a ručnici se mijenjaju dva puta tjedno. Parkiranje se ne naplaćuje. Garaže objekta su dostupne na zahtjev. Bežični pristup Internetu je besplatan. Napominjemo da kućni ljubimci nisu dopušteni.

Baška Voda

PLAŽE

Baška Voda je poznata po dugim šljunčanim i pješčanim plažama, na kojima možete naći mjesto, ili na suncu ili ispod borova, i uživati u blagodatima ljeta. Ako vam se učini da je na plaži u Baškoj Vodi previše kupača, možete ponekad obići i druge plaže u malim mjestima Makarske rivijere.

Baška Voda

KULTURA I UMJETNOST

U večernjim satima se za ljubitelje kulture, umjetnosti i zabave organiziraju predstave, koncerti i druga događanja, od kojih se svakako mora spomenuti već tradicionalna „Ribarska večer“.

KAKO DOĆI DO BAŠKE VODE

Najbliža zračna luka je ona u Splitu, odakle je moguće doći organiziranim transferom, a lokalna autobusna linija povezuje zračnu luku sa središtem grada Splita. U zračnoj luci stoje na raspolaganju brojni pružatelji taxi- i rent-a-car usluga. Gosti koji autocestom A1 dolaze iz pravca Zagreba, tj. Austrije, Mađarske, Slovenije, trebat će od izlaza Zagvozd samo 10 minuta da stignu u Bašku Vodu.